Ázsiai sorozatok feliratai

The magic of the Asian series

See You Again

2019. szeptember 05. - buldozer07

 

Tervezett forditás

1. trailer:

2. trailer 

 

Someone Like You (2015)

7rozbf.jpg

Tajvani romantikus sorozat

Részek: 20 rész

Címkék:  Romantikus, orvosos, dráma.

Szereplők: Fang Zhang Chen........Kingone Wang

                   Liang Luo Han ............ Lorene Ren 

                   Chen Yu Xi .................. Lorene Ren 

                   Xu Ya Ti ........................Nita Lei 

Történet: Fang Zhang Chen egy tragikus autóbalesetben elveszetette a menyasszonyát,  Liang Luo Han-t és vele elvesztette a látását is.  Zang Chen mindenért magát hibáztatja és még egy szaruhártya transzplantációt is visszautasít. Élete váratlan fordulatot vesz, mikor egy Chen Yu Xi nevű lány aki pontosan úgy néz ki mint halott menyasszonya az ápoloja lesz. Egy másik nő  Xu Ya Ti pedig megkapja Luo Han szívét egy szívtranszplantáció során, majd elkezdi felfedezni magában az elhunyt lány személyiségét és viselkedését. Vajon mit fog tenni Zhang Chen, ha sorsa összefonodik ezzel a két nőével. 

Feliratot forditja Ágicahh1259

 

 

From Survivor to Healer (2019)

Műfaj:  Modern kínai romantikus orvosi sorozat 

Címkék: pszihológia, pszichiátria, plasztikai sebész, anya-lány kapcsolat, második esély tragikus múlt.

Részek: 42 rész / 45 perc

Szereplők  Shu Ren.......... Shawn Dou

                   Sun Shu.............Vivi Miao

                  Chen Yifan.........Peng Guan Ying

Történet:  Szerelmi történet Yan Shu Ren pszichiáter és Sun Shu pszichológus között. Az orvosi egyetemen Yan Shu Ren megismerkedik a fiatalabb iskolatársával Sun Shu-val és egymásba szeretnek. Amikor mindkettőjük családjában válság keletkezik Yan Shu Ren elhagyja az egyetemet anélkül, hogy elmondta volna azt Sun Shu-nak. Közben Sun Shu Japánba megy tanulni. 

Évekkel később mindkettőjüket egykori tanáruk meghívta őket, hogy jöjjenek dolgozni a Si Kang Kórházba, így a két korábbi szerelmes újra találkozik. Shu Ren a Sun Shu-val való kapcsolatát szeretné rendezni, de Sun Shu elutasítja és idegenként kezeli. Csak amikor Sun Shu anyja megbetegedik, akkor újra barátságossab lesz Shu Ren-hez. Chen Yifan a plasztikai sebész, Shu Ren barátja közbe szerelmes lesz a Sun Shu-ba, de rá kell jönnie, hogy nem ő az akit Sun Shu szeret.

Buldozer07 és gigi58

 Letöltési lehetőség a VIKI 

 Videó mega linkje ITT

 Felirat mega linkje ITT

Only Side by Side with You

Kinai romantikus sorozat

Részek: 40 rész

Szereplők

Wiliam Chan - Shi  Yue

Bai Bai He - Nan Qiao

Li Xian -Chang Jian Xian

Qin Hai Lu - An Ning 

Történet:

Nan Qiao tervező mérnők karrierista saját vállalkozását szeretné fejleszteni. Vőlegénye és egyben befektetője megcsalja ezért a szakitanak. Vállalkozása az összeomlás határán van. Kétségbeesetten keresi az új befektetőt, akivel egy bárban van találkozója. A bár tulajdonos a kétes hírű Shi Yue, aki segit haza vinni a részeg Qiao-t A lány lakásán megtalál egy jegyzetet ami a múltjához kapcsolódik. Szándékosan közeledik hozzá, hogy meg tudja az igaszságot.

Forditó: Buldozer07 és gigi58

Felirat ITT

Letöltö inkek 

Torrent

VIKI

Online 

1 rész2 rész, 3 rész, 4 rész, 5.rész, 6.rész, 7. rész  8. rész  9. rész 10. rész 11. rész 12. rész  13. rész  14. rész   

15. rész16. rész17. rész, 18. rész, 19. rész, 20. rész21. rész, 22. rész, 23. rész 24. rész 25. rész  26. rész  

27. rész  28.rész  29. rész 

 

 Facebook oldal ITT 

Ázsiai sorozatok, feliratok.

An Oriental Odyssey

Kínai fantasztikus sorozat Miao Juan fantasztikus regénye alapján.

Részek: 50

Történet: A Tang-dinasztia idején játszódik. Az igazságügyi miniszter legidősebb lánygyermeke igazi minden-lében kanál leányzó Ye Yuan An. Barátságot köt a merev és a szabályokat követő nyomozóval Zha Lan Zhi. A csapat tagja harmadik tagja Yuan An rabszolgája a titokzatos személyiségű szuper képességekkel rendelkező személy. A trió folyamatosan bűnügyek és összeesküvések után kutat a kotnyeles Yuan An miatt. A  szerelembe vajon ki lesz a nyertes az majd később kiderül.

Fordító: peva

 Felirat ITT

Ázsiai sorozatok, feliratok.

Art in Love

Kína romantikus sorozat

Egy könnyed romantikus sorozat, megtalálható benne a szerelem, az ármány, féltékenység, sőt egy kis krimi is.  

39 rész

Szereplők

George Hu, Adi Kan, Sharon Kwan,  Hong Yao, Liu Esther

Történet:

Li Chenyin és Liu Keshan évek óta jó barátnők egyetemisták.Li Chenyin bohókás vidám, de határozott egyéniség Liu Keshan pont az ellenkezője visszahúzódó és imádja a kosárlabdát szerelmes az egyetem kosárlabda csapat egyik tagjába. Li Chenyinnek nagyon tetszik az egyetem híres festő tanulója Tao Yufei aki egy öntelt, hideg és beképzelt srác. Chenyin mindenhová követi csak, hogy kapcsolatba kerüljön vele szép lassan meglágyítja  Yufei szívét. Keshan félénk természete miatt megkéri Chenyin segitsen neki bevallani a szerelmét a csapattagnak. Tévedésből nem a megfelelő fiúnak, hanem Qiu Jaiwu-nak a kosárlabda csapat vezető játékosán szól, Qiu Jaiwu egy kedves melegszívű aranyos fiú aki félreérti a helyzetet és azt hiszi Chenyin vall neki szerelmet rögtön elfogadja és szerelmes lesz a lányba. Pillanatok alatt kialakul a szerelmi háromszög, ami későbbi bonyodalmakat okoz. Tao Yufei lemond a szerelemről és elmegy az angliai Királyi Művészeti akadémiára tanulni. 7 évvel később folytatódik történet megváltozott helyzetekkel.   

 Felirat: buldozer07

 Felirat ITT

Online  ITT

Letöltési lehetőségek 

Youtube

Torrent 

videó letöltés mega link folyamatos feltöltés alatt van :  ITT

 Facebook oldal  ITT

 

 

Ázsiai sorozatok, feliratok.

Revenger

Koreai akció film. 

102 perc

Történet:

Soorado- sziget nem csak egy sziget. Ez a halálra ítéltek szigete Ázsiában. Nincs törvény és józan ész Carlos Kunh uralja a szigetet. Kim Yoo egykor az Interpol tisztje volt, akinek feleségét és kislányát meggyilkolta Carlos Kunh. El megy a szigetre, hogy leszámoljon vele.

Felirat buldozer07

Online ITT

 Felirat letöltés  ITT

 

Ázsiai sorozatok, feliratok.

Devilish Joy

Devilish Joy romantikus koreai sorozat

Részek : 16

Történet:

Gong Ma Sung ( Choi Jin Hyuk ) nemzetközileg elismert neurológus orvos a Sunwoo csoport örököse. Üzleti útja során egy véletlen találkozás alkalmával megismerkedik Joo Gi Beum-mal ( Song Ha Yoon ) a neves koreai csillaggal. Pár órás találkozás alatt mindketten első látásra szerelmesek lesznek. A megbeszélt esti randevúra Gong Ma Sung egy autóbaleset miatt nem tud ott lenni. Joo Gi Beum egy eltervezett találkozó miatt gyilkosság gyanúja miatt kettétörik a karrierje. Gong Ma Sung súlyos koponya sérülést szenved. A baleset következménye, rövidtávú emlékezet vesztés az emlékei csak egy napig tartanak. 3 évvel később újra találkoznak.

 

 Felirat  ITT