Ázsiai sorozatok feliratai

The magic of the Asian series

From Survivor to Healer (2019)

2019. május 11. - buldozer07

Műfaj:  Modern kínai romantikus orvosi sorozat 

Címkék: pszihológia, pszhiátria, plasztikai sebész, anya-lány kapcsolat, második esély tragikus múlt.

Részek: 40 rész / 45 perc

Szereplők  Shu Ren.......... Shawn Dou

                   Sun Shu.............Vivi Miao

                  Chen Yifan.........Peng Guan Ying

Történet:  Szerelmi történet Yan Shu Ren pszichiáter és Sun Shu pszichológus között. Az orvosi egyetemen Yan Shu Ren megismerkedik a fiatalabb iskolatársával Sun Shu-val és egymásba szeretnek. Amikor mindkettőjük családjában válság keletkezik Yan Shu Ren elhagyja az egyetemet anélkül, hogy elmondta volna azt Sun Shu-nak. Közben Sun Shu Japánba megy tanulni. 

Évekkel később mindkettőjüket egykori tanáruk meghívta őket, hogy jöjjenek dolgozni a Si Kang Kórházba, így a két korábbi szerelmes újra találkozik. Shu Ren a Sun Shu-val való kapcsolatát szeretné rendezni, de Sun Shu elutasítja és idegenként kezeli. Csak amikor Sun Shu anyja megbetegedik, akkor újra barátságossab lesz Shu Ren-hez. Chen Yifan a plasztikai sebész, Shu Ren barátja közbe szerelmes lesz a Sun Shu-ba, de rá kell jönnie, hogy nem ő az akit Sun Shu szeret.

Buldozer07 és gigi58

 Letöltési lehetőség a VIKI 

 

 

Only Side by Side with You

Kinai romantikus sorozat

Részek: 40 rész

Szereplők

Wiliam Chan - Shi  Yue

Bai Bai He - Nan Qiao

Li Xian -Chang Jian Xian

Qin Hai Lu - An Ning 

Történet:

Nan Qiao tervező mérnők karrierista saját vállalkozását szeretné fejleszteni. Vőlegénye és egyben befektetője megcsalja ezért a szakitanak. Vállalkozása az összeomlás határán van. Kétségbeesetten keresi az új befektetőt, akivel egy bárban van találkozója. A bár tulajdonos a kétes hírű Shi Yue, aki segit haza vinni a részeg Qiao-t A lány lakásán megtalál egy jegyzetet ami a múltjához kapcsolódik. Szándékosan közeledik hozzá, hogy meg tudja az igaszságot.

Forditó: Buldozer07 és gigi58

Felirat ITT

Letöltö inkek 

Torrent

VIKI

Online 

1 rész2 rész, 3 rész, 4 rész, 5.rész, 6.rész, 

 Facebook oldal ITT

Ázsiai sorozatok, feliratok.

An Oriental Odyssey

Kínai fantasztikus sorozat Miao Juan fantasztikus regénye alapján.

Részek: 50

Történet: A Tang-dinasztia idején játszódik. Az igazságügyi miniszter legidősebb lánygyermeke igazi minden-lében kanál leányzó Ye Yuan An. Barátságot köt a merev és a szabályokat követő nyomozóval Zha Lan Zhi. A csapat tagja harmadik tagja Yuan An rabszolgája a titokzatos személyiségű szuper képességekkel rendelkező személy. A trió folyamatosan bűnügyek és összeesküvések után kutat a kotnyeles Yuan An miatt. A  szerelembe vajon ki lesz a nyertes az majd később kiderül.

Fordító: peva

 Felirat ITT

Ázsiai sorozatok, feliratok.

Art in Love

Kína romantikus sorozat

Egy könnyed romantikus sorozat, megtalálható benne a szerelem, az ármány, féltékenység, sőt egy kis krimi is.  

39 rész

Szereplők

George Hu, Adi Kan, Sharon Kwan,  Hong Yao, Liu Esther

Történet:

Li Chenyin és Liu Keshan évek óta jó barátnők egyetemisták.Li Chenyin bohókás vidám, de határozott egyéniség Liu Keshan pont az ellenkezője visszahúzódó és imádja a kosárlabdát szerelmes az egyetem kosárlabda csapat egyik tagjába. Li Chenyinnek nagyon tetszik az egyetem híres festő tanulója Tao Yufei aki egy öntelt, hideg és beképzelt srác. Chenyin mindenhová követi csak, hogy kapcsolatba kerüljön vele szép lassan meglágyítja  Yufei szívét. Keshan félénk természete miatt megkéri Chenyin segitsen neki bevallani a szerelmét a csapattagnak. Tévedésből nem a megfelelő fiúnak, hanem Qiu Jaiwu-nak a kosárlabda csapat vezető játékosán szól, Qiu Jaiwu egy kedves melegszívű aranyos fiú aki félreérti a helyzetet és azt hiszi Chenyin vall neki szerelmet rögtön elfogadja és szerelmes lesz a lányba. Pillanatok alatt kialakul a szerelmi háromszög, ami későbbi bonyodalmakat okoz. Tao Yufei lemond a szerelemről és elmegy az angliai Királyi Művészeti akadémiára tanulni. 7 évvel később folytatódik történet megváltozott helyzetekkel.   

 Felirat: buldozer07

 Felirat ITT

Online  ITT

Letöltési lehetőségek 

Youtube

Torrent 

videó letöltés mega link folyamatos feltöltés alatt van :  ITT

 Facebook oldal  ITT

 

 

Ázsiai sorozatok, feliratok.

Revenger

Koreai akció film. 

102 perc

Történet:

Soorado- sziget nem csak egy sziget. Ez a halálra ítéltek szigete Ázsiában. Nincs törvény és józan ész Carlos Kunh uralja a szigetet. Kim Yoo egykor az Interpol tisztje volt, akinek feleségét és kislányát meggyilkolta Carlos Kunh. El megy a szigetre, hogy leszámoljon vele.

Felirat buldozer07

Online ITT

 Felirat letöltés  ITT

 

Ázsiai sorozatok, feliratok.

Devilish Joy

Devilish Joy romantikus koreai sorozat

Részek : 16

Történet:

Gong Ma Sung ( Choi Jin Hyuk ) nemzetközileg elismert neurológus orvos a Sunwoo csoport örököse. Üzleti útja során egy véletlen találkozás alkalmával megismerkedik Joo Gi Beum-mal ( Song Ha Yoon ) a neves koreai csillaggal. Pár órás találkozás alatt mindketten első látásra szerelmesek lesznek. A megbeszélt esti randevúra Gong Ma Sung egy autóbaleset miatt nem tud ott lenni. Joo Gi Beum egy eltervezett találkozó miatt gyilkosság gyanúja miatt kettétörik a karrierje. Gong Ma Sung súlyos koponya sérülést szenved. A baleset következménye, rövidtávú emlékezet vesztés az emlékei csak egy napig tartanak. 3 évvel később újra találkoznak.

 

 Felirat  ITT

 

Ázsiai sorozatok, feliratok.

If Paris Downcast

Kínai melodráma. Sorozat.

48 részes 

Történet: Ruan Man Jun ügyvédként tanul, akit a volt barátja kihasznált és elárult. Miatta az ügyvédi iskolát is abbahagyta csalódottságában. Elhatározza tisztára mossa a nevét.  Ekkor találkozik Tong Zhuo Yao-val aki az áldozat rokona. Eleinte megalázza a lányt és folyamatosan bántja, de Ruan Man Jun állja a sarat vállalja tettét, és a hozzáállása meg olvasztatja  Tong Zhuo Yao szívét.

 

Felirat ITT

Ázsiai sorozatok, feliratok.

Witch Love

Koreai romantikus sorozat

Történet: Három boszorkány vezet egy éttermet Szöul városába titokban. A szerelem végzetes egy boszorkány életében, ha nem a megfelelő férfiba lesz szerelmes. Nem csak a bűbáját és a szépségét, de az eszét is elveszítheti. Cho Hong a legfiatalabb boszorkány is így jár, három hetet kap arra, hogy megtalálja élete szerelmét különben eltűnik a sötétségbe. Ekkor jelenik meg a színen a hideg üzletember hátsó szándékkal, valamint a kedves Webtoon rajzoló aki rajong a boszorkányos történtekért és nem is tudja, hogy boszorkányok mellett él.

 

Fordítja: peva.

Felirat ITT

 Online ITT